Casa din lemn lamelar Ansonia "Alexandra" (de tip Rustic)

ANSONIA – Szerelési kit-ek faházakhoz

Ansonia egyike a SC CRESSENT STYLE tulajdonában lévő kereskedelmi márkáknak. Ez a cég tagja az RLH –Romanian Luxury Homes csoportnak.

Cégünk szakosodott a faházaknál használandó szerelési kit-ek gyártására, amelyeket három különböző technológiával állítanak elő:

casa din lemn rustic1. Lamellás ragasztós fából összeillesztet gerendákból készült házak - ANSONIA RUSTIC:

Olyan házak, amelyek falai tömörek, lamellás ragasztós fából készült gerendákból készültek, amelyek a végeiken profiláltak és összeillesztettek 3 különböző típusú egyesítéssel. Ez az építkezési rendszer, amely főleg a zöldövezetekbe illik, az ideális megoldás azok számára, akik tisztelik és szeretik a természetet, ugyanis teljesen megfelel a természetbarát életstílusi elvárásoknak.
Ajánlat | Technikai adatok | Kereskedelmi aspektusok

 

casa din lemn luxury2. Gerenda-Oszlop típusú házak lamellás ragasztós fából – ANSONIA LUXURY:

Olyan házak, amelyek önhordó struktúrája látható és amelyeket lamellás ragasztós fából készült gerendákból és oszlopokból építették fel. A nagyon nagy, vitrált felületek, az egyszerű és elegáns aspektus, valamint más egyéb különleges jellemzők ezeket a házakat a luxusházak közé sorolják.
Soon..

 

case din lemn prefabricate3. Önhordó struktúrájú, tömör fából készült házak – ANSONIA CITY:

Előregyártott, önhordó struktúrájú házak, tömör fából. Ez az építkezési típus, amely szerte a világban közismert, egy ideje országunkban is jelen van, és igen jól alkalmazott a városok központi és kertvárosi részein. Különleges szabadságot ad, a leendő házát illetően, a legoptimálisabb megoldás kiválasztásában, építészetileg és felszerelésileg.
Soon..

 

Ugyanakkor, kit formájában vagy készen összeszerelve szállíthatunk, széles skálában, lamellás ragasztós fából készült tetőszékeket és struktúrákat. További információkért Pentru látogassa meg a www.astria.ro honlapot.

Az Ansonia termékeket az európai közösség minden államában eladásra kínáljuk. Jellegzetességében az építkezési, szerelési kit-eket illető ajánlatunk különösen azoknak a vállalatoknak szól, amelyeknek tapasztalata van a faépítmények szerelésében és simításában, valamint azoknak a magánszemélyeknek is, akik egy készen összeszerelt házat szeretnének megvásárolni és leszállíttatni.